Transnistria stiri: 1328
Eurovision stiri: 495

Serviciile fiscale electronice sunt din nou disponibile pentru utilizare

14 aug. 2023,, 19:15   Economie
2345 0

Serviciul Fiscal de Stat informează că, serviciile fiscale electronice sînt din nou funcționale, urmare a finalizării procesului de reconfigurare a sistemelor informaționale „Declarație electronică”, „e-Factura” și „Contul curent al contribuabilului”.

Astfel, comunicăm despre reluarea funcționalității mecanismelor de autentificare în Cabinetul personal al contribuabilului, servicii.fisc.md, raportare.gov.md, precum și accesarea sistemelor informaționale „Declarație electronică”, „e-Factura” și „Contul curent al contribuabilului”.

Precizăm că, procesul de reconfigurare a sistemelor informaționale are drept scop creșterea securității informaționale și va permite livrarea de servicii de calitate pentru cetățeni și mediul de afaceri, aceasta fiind o prioritate în activitatea autorității fiscale naționale.

Serviciul Fiscal de Stat reiterează că, una din prioritățile de bază ale instituției este de a oferi servicii fiscale electronice noi, precum și de a le îmbunătăți pe cele existente în funcție de noile necesități din domeniul IT.

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Alegeri: Ce părere aveți despre inițiativa de a introduce votul prin corespondență?