COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 526
Coronavirus stiri: 7855

Roşca: Ţările arabe se luptă pentru colonizarea economică a Moldovei

22 sep. 2018,, 09:45   Economie
2961 0

În Republica Moldova există multe voci, care vor să anuleze Asociația cu UE. Iurie Roşca și-a exprimat opinia cu privire la această chestiune.

"Acum patru ani, cînd a fost semnat Acordul la Vilnius, iar apoi ratificat în Parlament, jumătate din societate era împotriva acestuia. Pentru că ne-am predat economia și devenim, pur și simplu, o colonie economică a marilor corporații economice internaționale mari. Modificările vor trebui să fie aștepte mult timp", consideră expertul.

În ceea ce privește declarațiile privind refuzul aderării la UE, jurnalistul remarcă faptul că Moldova a intrat în rețeaua de influență a șeicilor arabi.

În ultimul timp au avut loc numeroase călătorii ale liderilor noștri în ţările arabe și se pare că aceste țări sînt puternic orientate către Republica Moldova, ca să o recîștige de la Occident și Rusia și să o colonizeze din punct de vedere economic, astfel apare al treilea jucător - islamiștii.

"Scopul acestor afacerişti este doar unul – de a cumpăra toate pămînturile. Situația va fi mai rea decît în România", a adăugat interlocutorul. În studioul Programului „Na samom dele“ a agenției de știri News Front au fost prezenţi politicianul moldovean Iurie Roșca și jurnalistul și prezentatorul permanent Serghei Veselovski.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X