COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Reidman: "Auto-înlăturarea primului ministru și a președintelui de la negocierile privind livrarea gazelor vorbește despre iresponsabilitatea lor"

16 sep. 13:15   Economie
6488 9

Pregătirea contractului de gaz este o procedură serioasă și nu poate fi finalizată la 1 octombrie. În aceste condiții, întreprinderile și gospodăriile din Moldova se află în stare de suspendare.

Așa a comentat Oleg Reidman, deputat al blocului Comuniștilor și Socialiștilor, refuzul majorității de guvernămînt de a-l audia pe ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

"Auto-înlăturarea primului ministru și a președintelui vorbește despre iresponsabilitatea lor. Respectiv, pe ei nu-i interesează situația în care se vor pomeni firmele și gospodăriile moldovenești", a spus Reidman.

Anterior, președintele Maia Sandu a transferat responsabilitatea negocierilor cu Gazprom pe seama întreprinderii Moldovagaz, al cărei acționar, totuși, este guvernul. Pînă în prezent, la negocierile cu furnizorul rus de gaze au participat întotdeauna reprezentanți ai Guvernului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X