X 

Reacția Air Moldova la declarațiile ministrului Lilia Dabija

25 mai. 15:18   Economie
3192 0

Air Moldova respinge declarațiile ministrei Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, privind falimentarea companiei aeriene.

„Compania aeriană Air Moldova nu a anunțat sistarea în totalitate a activității sale sau falimentul. Managementul Air Moldova continuă să aplice toate instrumentele legale pentru a nu permite falimentul Operatorului Național, deși autoritățile deja sînt în căutarea „înlocuitorilor” promovînd interesele proprii în favoarea altor operatori privați.Rugăm să vă abțineți de la implicarea în domeniile în care competențele și cunoștințele dvs. sînt restrînse în limita informațiilor eronate pe care le dețineți”, se arată în reacția Air Moldova.

Declarațiile operatorului național vin după ce ministrul Liliana Dabija a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că Air Moldova ar fi la un pas de faliment, din cauza managementului defectuos, transmite newsmaker.md.

Dabija a mai menționat că autoritățile poartă discuții li negociază cu alți operatori aerieni.

Cel mai mare operator aerian din Republica Moldova a suspendat toate zborurile pînă în data de 16 iunie.


Air Moldova a menționat că pasagerii pot solicita rambursarea integrală al costului biletului, urmînd instrucțiunile primite pe adresa email.

13
1
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?