AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 42
Cazul Șor stiri: 407
Criza energetică stiri: 725

Procurorii au descins în 8 locații la Bălți: Un fost polițist de frontieră, printre bănuiți într-un dosar de contrabandă

11 ian. 14:45   Economie
1462

Percheziții la Bălți într-un dosar de contrabandă cu țigarete de peste 200 mii lei. Procurorii au descins în municipiul Bălți au avut loc opt percheziții în scopul destructurării grupului specializat în contrabandă cu țigarete. PCCOCS anunță că și un fost polițist de frontieră este implicat, scrie unimedia.info

Urmare a măsurilor întreprinse de angajații Poliției de Frontieră și ai Serviciului Vamal, oamenii legii au depistat în aprilie 2021, în zona de responsabilitate a Direcției Regionale Vest a Poliției de Frontieră aproape 9000 pachete de țigări fabricate în Moldova. În baza prețului pe piață al acestora, lotul ridicat de oamenii legii valorează peste 200.000 lei.

Bănuiții sînt trei bărbați cu vîrste cuprinse între 27 și 43 de ani, iar unul din aceștia este fost angajat al Poliției de Frontieră. Pe parcursul zilei de marți, aceștia urmează să fie prezentați procurorilor PCCOCS pentru audieri, care vor decide asupra necesității solicitărilor de aplicare a măsurilor preventive în privința bănuiților.

PCCOCS menționează că investigațiile sînt în stadiu preliminar, iar potrivit legii persoanele din dosar sînt considerate nevinovate pînă la pronunțarea unei hotărîri judecătorești finale în acest caz.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав