X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Prioritățile din domeniul energetic, discutate de Spînu la București

26 ian. 07:15   Economie
1642 0

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, s-a înîâlnit, la București, cu ministrul român al Energiei, Virgil Popescu.

Oficialii au discutat despre principalele priorități bilaterale din domeniul energetic, printre care: livrarea de gaze și energie electrică, interconectarea liniilor electrice de înaltă tensiune (Bălți - Suceava), investiții românești în sectorul energetic din țara noastră și colaborarea în domeniul energiei nucleare.

Totodată, vicepremierul a avut întîlniri cu principalele companii românești din domeniul energetic: Nuclearelectrica, Romgaz, OMV Petrom, Transelectrica, Hidroelectrica.

„Am zis-o în repetate rînduri, securitatea energetică a țării noastre poate fi asigurată doar prin și cu ajutorul României. Mulțumesc pentru tot suportul de pînă acum și sînt sigur că vom reuși și mai mult în 2023!”, a scris Andrei Spînu, pe Facebook.


0
0
0
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?