Prințesa Thailandei: Moldova este un loc atractiv pentru turism

Prințesa Thailandei: Moldova este un loc atractiv pentru turism

Prințesa Thailandei, Maha Chakri Sirindhorn, consideră că Moldova poate deveni o destinație turistică atractivă pentru compatrioții săi și rezidenții din alte țări.


Ea și-a exprimat opinia în cadrul întrevederii sale cu ministrul moldovean al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, la care părțile au discutat posibilitatea extinderii relațiilor de cooperare între Republica Moldova și Thailanda, în special în domeniul turismului, relatează Noi.md.


În cadrul dialogului, interlocutorii au menționat că în ultimii ani Thailanda a devenit o destinație turistică tot mai agreată de cetățenii Republicii Moldova și este în interesul ambelor state de a implementa proiecte investiționale care ar permite punerea la dispoziție a unui pachet amplu de servicii calitative.


Tudor Ulianovschi a specificat că autoritățile de la Chișinău acordă o importanță sporită dezvoltării turismului, inclusiv prin crearea unei infrastructuri moderne în țară, fapt care va permite atragerea turiștilor străini în Republica Moldova.


La rîndul său, Prinţesa Maha Chakri Sirindhorn a specificat că a rămas impresionată de obiectivele turistice pe care le-a vizitat și este convinsă că, prin realizarea unor programe promoționale ale Republicii Moldova în Thailanda, Moldova poate deveni o destinație atractivă nu doar pentru thailandezi, dar și pentru cetățenii din alte state ale regiunii.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load