COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Președintele cere aprobarea unei noi legi cu privire la comerțul intern

Președintele cere aprobarea unei noi legi cu privire la comerțul intern

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a vizitat combinatul de carne ”Basarabia Nord” din Bălți, una din cele mai cunoscute întreprinderi în domeniul industriei alimentare din Moldova, scrie Noi.md.

Într-o postare pe pagina sda de facebook, șeful statului a menționat că combinatul și-a început activitatea în anul 1944 de la producerea a cîtorva feluri de salam și a cărnii de pasăre. Ulterior întreprinderea a fost modernizată, și-a mărit volumul de producție, inclusiv datorită instalării unei camere frigorifice cu capacitatea de păstrare de 3 mii de tone.

”Astăzi “Basarabia Nord” are un colectiv de circa 350 de oameni care produc 20 de tone de mezeluri într-un singur schimb.
În ultimii doi ani întreprinderea înregistrează creșterea veniturilor, prilej cu care am felicitat conducerea și angajații combinatului”, scrie Dodon


În cadrul discuției cu conducerea întreprinderii șeful statului a semnalat problema privind refuzul rețelelor mari de magazine din țară de a include producția autohtonă pe rafturile magazinelor impunînd să fie redus prețul producției cu circa 30-40%.

”Am menționat că voi pleda pentru aprobarea unei noi legi cu privire la comerțul intern și vom depune toate eforturile pentru protejarea producătorului autohton. Le-am urat angajaților și conducerii întreprinderii succes în continuare”, a conchis președintele în postarea sa.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load