X 

Premier Energy anunță că deconectările de energie la Apă-Canal au fost amînate

26 ian. 16:52   Economie
1544 0

ÎCS „Premier Energy” SRL anunță că a decis amînarea pînă la data de 1 februarie 2023 a deconectării notificate a instalațiilor de alimentare cu energie electrică ale SA „Apă-Canal Chișinău”.

Locurile de consum deconectate pe parcursul zilei de 26 ianuarie vor fi reconectate în timpul apropiat, transmite Știri.md.

Decizia respectivă a fost luată în urma asigurărilor oferite de reprezentanții din cadrul Primăriei Chișinău, responsabili de domeniul serviciilor comunale, potrivit cărora sînt depuse eforturi considerabile pentru identificarea soluțiilor de plată a energiei electrice consumate de către SA „Apă-Canal Chișinău”.

ÎCS „Premier Energy” SRL precizează că, dacă nu vor fi luate măsuri concrete în termenul stabilit, va recurge la deconectarea locurilor de consum de la sursa de alimentare cu energie electrică, fără preavizare suplimentară.

Vă amintim că Premier Energy anunță că începînd de joi, 26 ianuarie, va deconecta Apă-Canal Chișinău de la lumină din cauza datoriilor la curent de 73,2 milioane de lei, din care 44,7 milioane de lei conform facturilor cu termenul expirat.


„ÎCS „Premier Energy” SRL este nevoită să recurgă la dreptul său legal de a deconecta instalațiile de utilizare a energiei electrice începînd cu data de 26.01.2023, printre care vor fi incluse locurile de consum în care își are sediul administrativ SA „Apă-Canal Chișinău”. Pentru neadmiterea creșterii în continuare a datoriilor, furnizorul de energie a propus elaborarea unor grafice de deconectare în evantai, astfel încît volumul total de energie electrică consumată să corespundă posibilităților de plată ale Apă-Canal Chișinău”.

0
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий