COVID-19 în MOLDOVA

Prejudicii de 20.000.000 lei pentru Moldovagaz de la mai multe întreprinderi

Prejudicii de 20.000.000 lei pentru Moldovagaz de la mai multe întreprinderi

Procuratura a prezentat bilanțul perchezițiilor de azi.

Potrivit oamenilor legii, aceste întreprinder au prejudiciat Moldovagaz și întreprinderile afiliate acesteia, în proporții de 20.000.000 lei.

Perchezițiile au fost desfășurate la întreprinderile ,,Bălți-Gaz”, ,,Ialoveni-Gaz”, ,,Moldovatransgaz”, „Șoldănești-Gaz”.

Materialul probatoriu ridicat de către oamenii legii va fi examinat pentru stabilirea circumstanțelor pe faptul implementării unei scheme frauduloase, care a cauzat aceste prejudicii. Din materialul probatoriu ridicat fac parte documente relevante cauzei penale, dar și mijloace bănești de proveniență necunoscută, de la persoane publice.

La această etapă, putem menționa faptul că perchezițiile efectuate sînt corelate cu cele desfășurate la Ungheni-Gaz, luna trecută. Pentru această faptă, legea penală prevede o pedeapsă de pînă la 15 ani cu închisoarea.


Amintim că, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) de comun cu Inspectoratul Național de Investigații al IGP au efectuat percheziții la întreprinderi distribuitoare de gaze naturale.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load