COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Precizările Avia Invest pe marginea rezilierii contractului de concesionare

Precizările Avia Invest pe marginea rezilierii contractului de concesionare

Compania „Avia Invest”, concesionarul Aeroportului Internațional Chișinău (AIC), dezminte informațiile din presă cu privire la rezilierea contractului de concesionare.

Compania „Avia Invest” spune că a primit doar o notificare de la Agenția Proprietății Publice (APP) despre intenția de a rezilia contractul de concesionare, invocînd neprezentarea poliței de asigurare, notează telegraph.md.

“Afirmațiile sînt o minciună absolută și obraznică. Procedura propriu-zisă de reziliere a contractului este una juridică de lungă durată și „Avia Invest” dezminte informațiile și nu consideră o notificare ca un fapt împlinit”, transmite compania.


În această situație, „Avia Invest”, considerîndu-se un investitor de bună credință, a încheiat o astfel de poliță de asigurare cu o renumită companie de asigurări din Federația Rusă și a prezentat actele necesare autorităților de resort de la Chișinău.

Însă Agenția Proprietății Publice refuză să recunoască polița de asigurare, invocînd că aceasta este perfectată în afara Republicii Moldova, asta chiar dacă așa proceduri sînt perfect legale.

„Avia Invest” reiterează că este o companie solvabilă, care își exercită activitatea în strictă conformitate cu legislația și cu prevederile contractului de concesionare”, notează compania.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load