COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Potențialul turistic al Moldovei, apreciat la Moscova

17 sep. 16:45   Economie
1868 1

Reprezentanții industriei turismului din Republica Moldova au participat la expoziția internațională în domeniul turismului „Отдых Leisure 2021”, cu un stand național unic „Moldova: A place to find yourself”, transmite Noi.md.

După cum a anunțat Ambasada R. Moldova în Rusia, participarea la acest eveniment tematic important a contribuit la promovarea Republicii Moldova drept destinație turistică atractivă. Vizitatorii standului moldovenesc, creat cu sprijinul financiar și organizatoric al Agenției de Investiții, s-au putut familiariza în detaliu cu potențialul turistic promițător al țării noastre.

Ca rezultat eficient al evenimentului economic „Dezvoltarea cooperării între Republica Moldova și or. Sankt-Petersburg în domeniul turismului” desfășurat de Biroul comercial-economic al Ambasadei la 13 august 2021, în marja expoziției a avut loc semnarea solemnă a Memorandumului de cooperare între Asociația Națională a Turismului de Afaceri și Industrial „Pro Turism Moldova” și Centrul de Informare Turistică pe lângă Comitetul de Turism din cadrul Guvernului orașului Sankt-Petersburg.

Reprezentanții industriei turismului din Republica Moldova au participat și la sesiunea „Travel&Wine. Moldova-Federația Rusă”, reprezentând turismul vinicol autohton.

Participarea Republicii Moldova la expoziție a fost posibilă grație eforturilor conjugate ale Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Biroului comercial-economic al Ambasadei, Agenției de Investiții, Asociației Patronale a Industriei Turismului, Asociației Naționale a Turismului de Afaceri și Industrial „Pro Turism Moldova”, Asociației Naționale a Ghizilor din Moldova, Școlii de Sommelier din Moldova și companiilor vinicole autohtone.


Expoziția „Отдых Leisure 2021” constituie o platformă de promovare a potențialului turistic al țării, precum și un instrument pentru companiile autohtone din industria turismului în vederea expunerii serviciilor turistice, stabilirii contactelor cu companiile din Federație Rusă și alte țări participante, formării parteneriatelor reciproc avantajoase.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽