COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Peste 300 de companii vor fi instruite cum să-și dezvolte o afacere online

Peste 300 de companii vor fi instruite cum să-și dezvolte o afacere online

Peste 300 de companii care au aplicat la Programul de Digitalizare a IMM-urilor încep de astăzi cursurile de instruire antreprenorială. Acestea se vor desfășura în regim online, în perioada 18 august – 15 octombrie.

În cadrul evenimentului de lansare a instruirilor, ministrul Sergiu Railean a menționat că din cauza pandemiei activitatea economică a întreprinderilor din toate domeniile a fost grav afectată, iar dezvoltarea instrumentelor de comerț electronic va ajuta producătorii autohtoni să-și digitalizeze procesele de business și să vîndă produsele sau serviciile pe platformele online.

Cursurile de instruire vor fi împărțite în două nivele: pentru începători și pentru avansați. Participanții la nivelul începător vor studia următoarele module: introducere în digital, etapele de creare a unui site, promovare pe cont propriu, publicitatea plătită etc. Nivelul avansat cuprinde tematici ce vizează – extinderea, content marketing, identificarea partenerilor online, aspecte legale și fiscale, automatizarea proceselor de contabilitate și de lucru cu clienții, project management etc.


În context, ministrul Railean a mulțumit echipei ODIMM pentru că în termeni foarte restrînși au reușit să elaboreze acest program și a apreciat efortul și susținerea colegilor de la STARTUP Moldova, Tekwill, care s-au implicat activ în acest proces.

Startup Academy 2020 este un program educațional organizat de Startup Moldova cu sprijinul Tekwill în parteneriat cu Organizația Pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load