TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O asociație rusească va facilita exportul fructelor moldovenești

Asociația unui grup de companii din Federația Rusă este dispusă să faciliteze exportul fructelor moldovenești pe noi piețe de desfacere.

Despre aceasta s-a discutat în cadrul întrevederii dintre Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion PERJU, cu reprezentanții Asociației unui grup de companii din Federația Rusă, ce oferă servicii pentru producătorii din sectorul agroalimentar, transmite Noi.md.

După cum s-a menționat, această organizație se află în proces de dezvoltare dinamică, deține și gestionează active în diverse domenii de activitate și intenționează în perioada următoare să deschidă, în Federația Rusă, un complex agroindustrial pentru producerea, depozitarea și prelucrarea fructelor.

În acest context, reprezentanții asociației au solicitat suportul MADRM pentru a facilita comunicarea cu producătorii și exportatorii de fructe din țara noastră și de a negocia condițiile de export a fructelor moldovenești.

La rîndul său, ministrul Ion PERJU a precizat că atragerea investițiilor reprezintă o prioritate pentru sectorul agroalimentar al țării și că va oferi suport producătorilor agricoli din Republica Moldova pentru a descoperi noi piețe de desfacere.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load