COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2953
Puterea stiri: 6776
Coronavirus stiri: 7597

Moscova și Tiraspolul au convenit asupra aprovizionării cu gaze

27 sep. 15:15   Economie
2824 5

Moscova și Tiraspolul au convenit asupra livrării gazelor rusești în Transnistria în 2022 în aceleași condiții.

Despre acest lucru a declarat de așa-numitul președinte al nerecunoscutei RMN, Vadim Krasnoselski, în cadrul unei ședințe în regim de videoconferință care a avut loc astăzi, în cadrul căreia el a informat interlocutorii despre rezultatele întîlnirilor desfășurate săptămîna trecută la Moscova, desfășurate pe diferite platforme.

Vadim Krasnoselski a menționat că la Moscova, printre altele, au discutat despre furnizarea de purtători de energie pe teritoriul Transnistriei.

"Conform acordurilor generale, furnizarea și distribuția purtătorilor de energie în Transnistria vor fi efectuate conform vechilor condiții, reieșind din care prețurile la gaz, energie electrică, locuințe și servicii comunale nu vor crește în Transnistria nici anul acesta, nici anul viitor. Acest lucru este foarte important pentru o înțelegere comună a situației și pentru asigurarea stabilității acesteia", a declarat liderul nerecunoscutei RMN.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽