Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Moldova și Rusia vor extinde cooperarea în domeniul agriculturii

20 sep. 2019,, 09:00   Economie
2264 1

Oamenii de afaceri din Rusia manifestă un interes sporit pentru stabilirea relațiilor de colaborare cu întreprinzătorii moldoveni, în special în domeniul agriculturii, creării întreprinderilor mixte, transmite Noi.md.

Despre aceasta a declarat la întrevederea cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, Aleksandr Kalinin, președintele Organizației Obștești pentru întreprinderile mici și mijlocii din Rusia „Opora Rossii”, care deja al doilea an participă la lucrările Forumului Economic Moldo-Rus. Organizația condusă de Alexandr Kalinin întrunește circa 400 de mii de membri asociați și are reprezentanți în toate regiunile Federației Ruse.

Dl Kalinin a salutat organizarea Forumului, menționînd că oamenii de afaceri din Rusia manifestă un interes sporit pentru stabilirea relațiilor de colaborare cu întreprinzătorii moldoveni, în special în domeniul agriculturii, creării întreprinderilor mixte etc.

Igor Dodon a salutat prezența dlui Kalinin la Chișinău. Șeful statului a menționat că Forumul din anul curent cu genericul ”Parteneriat fără hotare” se desfășoară la un nivel nou și deschide oportunități mari de colaborare. Președintele țării și-a exprimat încrederea că acest eveniment oferă perspective foarte bune de a extinde și consolida relațiile comercial-economice dintre țările noastre.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?