X 
Preşedintele stiri: 3607

Moldova și Polonia vor intensifica cooperarea comercial-economică

13 mar. 20:00   Economie
1683 0

Republica Moldova și Polonia vor intensifica cooperarea pe domeniul comercial-economic.

Despre acest lucru s-a discutat în cadrul întrevederii între prim-ministrul Dorin Recean și ambasadorul Poloniei la Chișinău, Tomasz Michał Kobzdej.
Principalele teme de discuție au fost intensificarea cooperării bilaterale moldo-poloneze pe segmentul comercial-economic și susținerea parcursului european al țării noastre.

Premierul Dorin Recean a salutat sprijinul consecvent al autorităților de la Varșovia pentru parcursul european al țării noastre și a exprimat aprecierea pentru suportul financiar al Poloniei oferit atât în plan bilateral, cât și în cadrul Platformei de sprijin a Republicii Moldova. Șeful Executivului a punctat că agenda ambițioasă de reforme este orientată pe crearea unor condiții mai bune pentru cetățeni și redresarea economică.

Oficialii au vorbit și despre oportunitățile de aprofundare a cooperării dintre cele două state, prin atragerea investitorilor polonezi în Republica Moldova și organizarea în timpul apropiat a unui forum al oamenilor de afaceri. Totodată, interlocutorii s-au referit și la posibilitatea de fortificare a interacțiunilor moldo-poloneze în ceea ce privește asigurarea stabilității și securității la nivel regional.

4
1
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий