Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Moldova și Kazahstan vor extinde comerțul cu produse agricole

11 mai. 15:20   Economie
2169 0

Republica Moldova și Kazahstan vor extinde comerțul cu produse agricole.

Despre aceasta a declarat în cadrul unei întrevederi dintre viceprim-ministrul, ministrul agriculturii și alimentației, Vladimir Bolea, și ambasadorul Kazahstanului în Moldova, Almat Aidarbekov.

Potrivit Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, cele două părți au subliniat angajamentul comun de a explora noi oportunități și de a consolida cooperarea bilaterală, în special pentru a extinde comerțul cu produse agricole.

Viceprim-ministrul Vladimir Bolea și ambasadorul Republicii Kazahstan la Chișinău Almat Aidarbekov au subliniat angajamentul comun de a explora noi oportunități și de a consolida cooperarea bilaterală, în special pentru amplificarea schimburilor comerciale cu produse agricole.

Vicepremierul Vladimir Bolea a fost invitat să participe în luna iunie la o masă rotundă dedicată identificării noilor direcții de cooperare și parteneriat între țările noastre.


„Moldova are potențialul de a oferi Kazahstanului produse agricole de înaltă calitate, cum ar fi vinurile, divinurile, produsele lactate ș.a. Prin urmare, ne dorim să construim și să consolidăm aceste legături economice, recunoscând potențialul enorm și beneficiile pe care cooperarea noastră le poate aduce ambelor națiuni”, a menționat Vladimir Bolea.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав