Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

La Chișinău va avea loc un forum de afaceri moldo-belarus

4 sep. 2018,, 18:00   Economie
4246 4

La Chișinău, pe 6 septembrie va avea loc un forum de afaceri moldo-belarus.

Informația a fost comunicată de către Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, menționînd că la el vor participa un șir de companii și reprezentanți ai cercurilor de afaceri din regiunea Gomel a Republicii Belarus, în frunte cu reprezentantul Direcției generale comerț și servicii a Comitetului Executiv al regiunii Gomel, informează Noi.md.

Astfel, la Forum, businessul din Belarus va fi reprezentat de SA „Tabakvintorg”, SA „Sahartorg”, „Obltorgsoiuz” și alte companii belaruse interesate de importul de vinuri și coniacuri, precum și produse pomilegumicole și alte mărfuri din Moldova.

Scopul Forumului de afaceri Moldova-Belarus, care va avea loc la 6 septembrie în sala de conferințe a Camerei de Comerț și Industrie, este: intensificarea relațiilor comercial-economice moldo-belaruse, identificarea posibilităților de promovare reciprocă a mărfurilor și serviciilor, depistarea potențialului pentru practicarea în comun a afacerii, stabilirea contactelor de afaceri directe.

În vederea aprofundării relațiilor de afaceri moldo-belaruse, în cadrul Forumului de Afaceri Moldova-Belarus, la Chișinău vor fi desfășurate negocieri de afaceri în formatul B2B.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?