COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6860

Ion Sturza vine cu previziuni pentru 2022

17 sep. 18:15   Economie
3494 7

Viitorul este în zona de digital. Este un trend care a fost accentuat în pandemie și este inevitabil. ”Trebuie să recunoaștem că după lockdown a fost un consum care a ridicat rezultatele la un nivel foarte înalt. Anul acesta va fi greu de atins, însă va există o creștere în e-commerce, peste piața de retail”, a explicat proprietar Elefant.ro, al fondului de investiții Fribourg Capital și fost premier al Republicii Moldova, Ion Sturza, transmite Noi.md cu referire la Bani.md.

„Dacă existau estimări că se va stabiliza costul transportului maritim sau penuria de semiconductori la sfîrșitul lui 2021, analiștii spun că este posibil ca acest lucru să se întîmple în următorii doi ani”, a mai spus Sturza pentru wall-street.ro.

Acesta consideră că toate domeniile vor crește și este nevoie de cît mai multe investiții și business-uri noi. Online-ul este și va fi în continuare accesibil și pentru companii mici și mijlocii care pot să aibă succes în zonele de nișă.

Fostul premier gestionează fondul de investiții Fribourg Capital, care are operaţiuni în Republica Moldova şi în România. Dînsul controlează și Elefant.ro, care a pornit ca librărie online în 2009. Acum are zece linii suplimentare de produse, inclusiv mobilă și electronice.

Platforma a fost lansată în iunie 2010 și este cea mai cunoscută investiție a lui Ion Sturza făcută în România, fiind cel mai mare retailer online de carte de pe piața locală, care în ultimii ani s-a repoziționat ca un mall al familiei.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽