COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Investiții în PAMM-conturi sau profit pentru cei leneși ©

Investiții în PAMM-conturi sau profit pentru cei leneși

În ziua de azi există multe oportunități pentru a păstra banii: păstrându-i acasă pentru zile “negre”, cumpărând valută străină, deschizând depozit bancar. Dar nici unul din aceste metode nu garantează un venit considerabil.

Valuta națională și cele străine se pot deprecia, iar ratele dobânzilor depozitelor bancare abia acoperă inflația. Atunci unde de investit banii, pentru ca ei nu numai să-și păstreze puterea de cumpărare, dar și să aducă un venit suplimentar? Noi am analizat cîteva posibilități și am hotărît să evidențiem unul din cele mai efective și sigure – acesta este serviciul PAMM-conturi.

Ce este PAMM?

PAMM-conturile au fost elaborate 11 ani în urmă de compania Alpari. Pentru dezvoltarea lor, compania a primit numeroase premii financiare internaționale. Astăzi mulți forex-brokeri au un analog al acestui serviciu, însă rezultatele controlului unui audit independent deține doar Alpari.

Lucrează serviciul în felul următor: investitorii investesc banii săi în conturile traderilor cu experiență și obțin din aceasta profit, în timp ce nu tranzacționează de sinestătător. Dar traderii sunt motivați ca investitorii să obțină profit, deoarece remunerarea lor depinde de acest fapt.

Inițial investitorul trebuie să decidă, în care cont el vrea să investească. Pentru aceasta, pe site-ul companiei Alpari este un rating al conturilor PAMM. El conține mulți indicatori, la care se poate de orientat pentru alegerea conturilor: vîrsta contului, procentul profitului, rentabilitatea și altele.

Memo pentru investitor

Un alt avantaj al conturilor PAMM este profitul. Nivelul său nu este limitat. Ca exemplu, creșterea unei valute de la 40 la 80 de unități înseamnă 100% profit, pentru acei ce au reușit să cumpere și apoi să vândă această valută în momentul potrivit. Iar în condițiile instabilității actuale, asemenea cazuri sunt destul de frecvente.

PAMM-conturile au obținut popularitate datorită controlului total asupra capitalului propriu. Alimentarea și retragerea banilor poate fi efectuată doar utilizând cabinetul personal pe site-ul companiei Alpari. Metode de alimentare și retragere sunt multiple: transfer și card bancar, internet-banking, transferuri electronice, terminale de plată. Sistemul de confirmare prin SMS și autoinformerul Alpari Vă protejează împotriva retragerilor frauduloase. Apropo, din cabinetul personal puteți urmări rezultatele tranzacționării traderului.

Din cele mai sus putem face o concluzie, că PAMM-conturile sunt o superbă alternativă a depozitelor bancare. Să faceți cunoștință cu acest serviciu Vă va ajuta site-ul companiei Alpari. Primiți o consultație gratuită și investiți! Lăsați banii să lucreze în locul Dvs!

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load