X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3718

În Moldova, creșterea prețului la motorină s-a oprit

31 mai. 12:05   Economie
3491 0

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat miercuri, 31 mai, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile începînd cu 1 iunie.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 23,57 lei/litru (+4 bani), iar al motorinei fără denumire comercială – 19,18 lei/litru (la același nivel), transmite Noi.md.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie 2021, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. În același timp, este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

Prețurile altor tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual. Benzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?