TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Gagauzia, interesată de atragerea investițiilor rusești

Gagauzia este interesată de atragerea investițiilor companiilor rusești.

Acest lucru a fost declarat de șefa Gagauziei, Irina Vlah, în cadrul unei întrevederi cu Oleg Vasnețov, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, în cadrul căreia a fost abordată actuala situație social-economică, evoluția situației epidemiologice și amenințările derivate, precum și prioritățile autorităților Autonomiei pentru anul 2021, informează Noi.md.

Irina Vlah a mulțumit Ambasadorului rus pentru suportul acordat sistemului medical al Găgăuziei în contextul combaterii epidemiei COVID-19 și asistența în livrarea unor partide de echipamente medicale, care a servit la salvarea vieții oamenilor.

A fost discutat subiectul reabilitării monumentului Bătăliei de la Cahul din orașul Vulcănești, cu suportul Federației Ruse.

Bașcanul a exprimat interesul autorităților Găgăuziei de a atrage investiții din partea companiilor rusești în zonele industriale ale Autonomiei, menționînd oportunitățile oferite de platformele din orașele Comrat, Ciadîr-Lunga și Vulcănești.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load