Fructele moldovenești, prezentate la o expoziție în Germania

Fructele moldovenești, prezentate la o expoziție în Germania

Mai mulți producători de fructe și struguri din R. Moldova și-au expus produsele în cadrul celei mai importante Expoziții Internaționale specializate din Europa - Fruit Logistica 2019, care a început astăzi în orașul Berlin, Germania, informează MOLDPRES.  


Participanții își propun să promoveze gustul deosebit al fructelor moldovenești și să prezinte producătorii și exportatorii din Republica Moldova drept  furnizori de încredere, este specificat într-un comunicat de presă al Asociației Moldova Fruct.


Pe parcursul evenimentului, care va dura trei zile, la standul „Moldova, un gust deosebit” sînt organizate întîlniri și negocieri cu importatori, distribuitori și comercianți de fructe și legume proaspete din Uniunea Europeană, Orientul Mijlociu și Federația Rusă. Totodată, producătorii moldoveni vor avea o serie de întîlniri importante cu furnizori de echipamente și tehnologii pentru etapa de post-recoltare a fructelor. În ultima zi a expoziției, cei 10 participanți vor vizita un centru modern de distribuție care livrează zilnic fructe și legume proaspete în rețelele de magazine din orașul Berlin.


Iurie Fală, director executiv al Asociației Moldova Fruct, a afirmat că Fruit Logistica este o platformă profesională care facilitează stabilirea relațiilor cu potențialii parteneri, studierea preferințelor consumatorului și obținerea experienței de promovare și prezentare a fructelor.


Fruit Logistica este cea mai mare expoziție specializată din Europa la care participă peste trei mii de expozanți și 75 de mii de vizitatori. Participarea Asociației Moldova Fruct la eveniment este posibilă în cadrul proiectului USAID, Agricultura Performantă în Moldova. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load