COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Expert, în adresa autorităților: Vor supraviețui doar cei care se bazează pe tradițiile strămoșilor

28 sep. 08:45   Economie
1316 0

Diplomatul Victor Borșevici și-a exprimat îngrijorarea cu privire la creșterea rapidă a prețurilor la produsele petroliere, precum și s-a arătat revoltat de faptul că politicienii și parlamentarii acordă mai multă atenție comentariilor asupra scandalurilor, discutate intens în mass-media, decît problemelor reale cu care se va confrunta populația în această iarnă.

„Știți ce mă sperie? Acum situația internațională este foarte instabilă. Uitați-vă la tensiunea de pe piețele financiare - sîntem în ajunul iernii, cresc prețurile la gaze, combustibil, alimente. Cu ce au de gînd să hrănească oamenii autoritățile noastre, cum le vor încălzi? Dintr-un anumit motiv, în țara noastră ne place să discutăm cine este a cui rudă sau cine este tatăl următorului cetățean al Republicii Moldova”, relatează diplomatul pentru Noi.md.

„Încă de pe vremea grecilor și a romanilor antici, a existat o regulă de fier: de îndată ce carul imperiului începe să derapeze la cotituri, înseamnă că în curînd se va răsturna. Carul trebuie condus de cei care au crescut caii, altfel nu poate fi. De aceea, conducerea țării noastre trebuie să înțeleagă un adevăr foarte important - în acest ocean furtunos și imprevizibil al viitorului, vor supraviețui doar cei care se bazează pe tradițiile strămoșilor lor, pe poporul multinațional, pe propriile interese de stat și pe viziunea lor despre viitor, altă cale nu există”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X