COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ei sînt cei mai onești contribuabili în 2019 (DOC)

Ei sînt cei mai onești contribuabili în 2019 (DOC)

Treizeci și trei de agenți economici din R. Moldova au fost declarați de Serviciul Fiscal de Stat (SFS) cei mai onești contribuabili în 2019 și le-au fost oferite diplome.

În lista contribuabililor onești au fost incluși agenții economici care nu au avut încălcări în cadrul controalelor efectuate în ultimul an de către inspectorii fiscali, nu au admis restanțe la bugetul public național, iar în ultimii trei ani consecutiv au obținut venituri impozabile în fiecare an, suma obligațiilor calculate pe parcursul perioadelor examinate a constituit cel puțin 10% din suma totală a veniturilor declarate, iar salariul mediu al angajaților a depășit salariul mediu lunar pe economie.

Totodată, aceștia au prezentat la timp dările de seamă fiscale, rapoartele de calculare a primelor de asigurare obligatorii de asistență medicală și declarațiile privind calcularea și utilizarea contribuțiilor de asigurări sociale de stat obligatorii.

Drept premiu, SFS anunță că acești agenți economici vor fi scutiți, în următorii doi ani de la înmînare, de controale fiscale prin metoda verificării totale și tematice inițiate de autoritatea fiscală, cu condiția că agentul economic nu își va schimba comportamentul fiscal.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load