COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon a numit sarcina primordială a Moldovei și Rusiei în comerț

Dodon a numit sarcina primordială a Moldovei și Rusiei în comerț

Sarcina primordială a Moldovei și Rusiei este de a readuce volumul comerțului bilateral la nivelul anului 2014.

Despre aceasta a declarat președintele Moldovei, Igor Dodon, care, împreună cu viceprim-ministrul Federației Ruse, reprezentantul special al Președintelui rus, Dmitrii Kozak, a participat la ședința Consiliului Economic Moldo-Rus, care a avut loc în cadrul Forumului Economic dintre cele două țări, care s-a desfășoarat la Chișinău.

Șeful statului moldovean a adresat mulțumiri oaspeților din Rusia pentru interesul manifestat față de Republica Moldova și pentru disponibilitatea lor de a contribui la dezvoltarea economiei țării noastre. De asemenea, el a menționat nivelul înalt al organizării evenimentului și a subliniat faptul că actualul Forum a întrunit circa o mie de reprezentanți ai mediului de afaceri din Moldova și din Rusia, cu mult mai mult decît la ediția din anul precedent.


Președintele Moldovei a salutat deciziile care au fost luate anterior în cadrul ședinței Comisiei Interguvernamentale Moldo-Ruse pentru colaborare comercial-economică. El a menționat că consideră acest eveniment un pas semnificativ în procesul de restabilire plenară a relațiilor strategice dintre țările noastre.

”De asemenea, sarcina noastră primordială este de a readuce volumul comerțului bilateral cu Rusia, la nivelul anului 2014. Pentru aceasta, este necesar să fie luate mai multe măsuri tehnice astfel ca produsele noastre să corespundă standardelor existente”, a declarat Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load