COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Directorul "Moldovagaz" comentează reținerea unui subaltern din cadrul instituției

Directorul "Moldovagaz" comentează reținerea unui subaltern din cadrul instituției

Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, s-a referit la cazul reținerii inginerului-şef al SRL Ialoveni-Gaz, fiind bănuit de luare de mită.

Ceban a menționat că este un caz regretabil și va coopera în acest sens cu organele de anchetă.

"La numirea în funcție Vadim Ceban a declarat în mai multe interviuri că nu va tolera ilegalități în cadrul întreprinderilor de furnizare, distribuție și de transport gaze naturale, iar cei care se fac vinovați, vor purta răpundere în fața legii", se precizează într-o declarație a companiei.

SA "Moldovagaz" va colabora cu organele de drept nu doar pentru identificarea cazurilor care nimeresc sub incidența penală, dar și pentru prevenirea acțiunilor ilegale.


Compania reamintește tuturor consumatorilor săi despre faptul că la numărul de telefon: (022) 578-170 pot fi semnalate în regim non-stop actele de corupţie şi/sau abuz de serviciu în domeniul gazelor naturale.

Menționăm că inginerul-şef al SRL Ialoveni-Gaz a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de luare de mită. Acesta ar fi pretins şi primit, sub controlul CNA, 40 000 de lei de la un bărbat pentru a diminua amenda, pe care urma acesta s-o achite, pentru provocarea unei scurgeri de gaze naturale.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load