COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

De ce să primim gaze prin ușa din spate

18 oct. 17:00   Economie
2040 0

Pentru a rezolva problema complicată a gazelor, autoritățile moldovenești trebuie să renunțe la atitudinea lor personală față de oamenii care pot rezolva această problemă într-un fel sau altul și, la necesitate de dragul țării și al poporului său, pot chiar să îngenuncheze în fața lor.

Această opinie a fost exprimată de jurnalistul, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Secretarul Comitetului Central al PCRM, Constantin Starîș, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Autoritățile trebuie să rezolve problema care a apărut în țară. Dacă dintr-un anumit motiv, îți este neplăcut să comunici cu persoane care pot rezolva această problemă într-un fel sau altul, de care depinzi într-un fel sau altul, atunci există două opțiuni. Prima opțiune: poți sta încăpățînat și să spui: "Nu vrem să politizăm și căutăm surse alternative". Deși acest lucru este absurd, deoarece sursa alternativă se alimentează de la aceeași sursă de bază ca și dvs. și de ce să primești același lucru prin ușa din spate dacă poți obține direct. A doua opțiune: trebuie să înțelegeți că în spatele dvs. se află oamenii care v-au votat și care v-au dat această funcție, v-au dat încredere. În spatele dvs. se află o țară întreagă și trebuie să scuipi pe totul, pe atitudinea personală față de această situație. Dacă trebuie - tîrăște-te în genunchi!", a spus Constantin Starîș.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X