TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Curtea de Conturi inițiază patru audituri de urgență

Curtea de Conturi inițiază patru audituri de urgență

Curtea de Conturi va verifica urgent cum s-au desfășurat procedurile de privatizare în patru cazuri ce vizează: Aeroportul Internațional Chișinău, compania „Air Moldova”, întreprinderea „Tutun CTC” și întreprinderea „Stațiile și Gările Auto”.


Comisia economie, buget și finanțe a Parlamentului a decis astăzi să îngusteze misiunea de audit a Curții de Conturi la aceste cazuri, deși anterior deputații ceruse instituției să verifice tot procesul de privatizare care s-a desfășurat în perioada 2013-2019.


Deputații așteaptă rapoartele Curții de Conturi în aceste cazuri în următoarele luni, iar restul misiunilor de audit pentru celelalte contracte de privatizare pe care le-a semnat statul în ultimii 6 ani vor fi efectuate la anul.


Președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Igor Munteanu, a precizat că Curtea de Conturi trebuie să-și prevadă în bugetul pentru anul 2020 bani pentru efectuarea auditului în toate cazurile de privatizări și să înceapă lucrul.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load