X 

Cum se vor schimba prețurile la benzină și motorină în Moldova

30 mar. 11:55   Economie
3368 0

Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat joi, 30 martie, un nou preț maxim pentru produsele petroliere de bază de tip standard, care va intra în vigoare de mîine.

Astfel, costul maxim al benzinei A-95 va fi de 24 lei 76 bani (cu 13 bani mai mult) pe litru, iar motorina fără denumire comercială va costa 20 lei 89 bani (1 ban mai mult), relatează Noi.md.

Amintim că de la 1 septembrie 2021, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. Totodată, sînt interzise vînzările cu amănuntul de produse petroliere de bază de tip standard la benzinării la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

Prețurile pentru alte tipuri de combustibil pot fi stabilite de fiecare benzinărie în mod independent. Benzinăriile au voie să comercializeze cu amănuntul și alte tipuri de produse petroliere de bază, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai dacă vînd și produse petroliere de bază de tip standard la aceeași benzinărie.

0
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий