COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Consumatorii ar putea plăti mai puțin pentru gazele naturale

Consumatorii ar putea plăti mai puțin pentru gazele naturale

Consumatorii vor plăti mai puțin pentru gazele naturale, începînd cu această toamnă. Președintele țării, Igor Dodon, a declarat că despre aceasta a fost anunțat în cadrul unei întrevederi cu conducerea ”Moldovagaz”.

Igor Dodon a menționat că există premise pentru micșorarea tarifelor la gazele naturale pentru consumatori. Președintele ”Moldovagaz” ,Vadim Ceban, a declarat că furnizorul va iniția reducerea tarifelor la gazele naturale pentru consumatorul final chiar din luna septembrie, scrie ntv.md.

Șeful statului a mai discutat cu Ceban despre inițierea negocierilor cu „Gazprom” cu privire la semnarea unui contract pe trei ani privind livrarea gazelor naturale.


De asemenea, s-a vorbit și despre ajustarea programului de investiții și de gazificare a localităților țării în anul 2020. Este vorba despre necesitatea de a majora cu 34 de milioane de lei suma planificată, de la 18 până la 52 de milioane de lei.

În cadrul întrevederii s-a mai discutat despre problema datoriilor pentru gazele naturale, inclusiv ale regiunii transnistrene, dar și chestiunile ce țin de implementarea celui de-al treilea pachet energetic al Uniunii Europene.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load