COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Construcția conductei de gaze Ungheni-Chișinău, amînată

Construcția conductei de gaze Ungheni-Chișinău, amînată

Un nou termen pentru finalizarea construcției conductei de gaze naturale Ungheni-Chișinău. Potrivit directorului „Transgaz” SA, Ion Sterian, lucrările urmează a fi finalizate la sfîrșitul lunii mai 2020. Anunțul a fost făcut în cadrul unei întîlniri cu reprezentanții ANRE.

Potrivit conducerii „Transgaz” SA din românia, în acest moment există niște dificultăți legate de livrarea unor echipamente tehnice de la producători italieni, care în situația actuală de criză ar putea genera anumite întîrzieri.

La fel, partea română a anunțat că a reluat cooperarea cu un expert internațional contractat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru modificarea legislației privind recuperarea investițiilor, transmite NOI.md cu referire la agora.md.


Precizăm că în luna ianuarie curent, compania Transgaz a anunțat că termenul de finalizare a lucrărilor de construcție a gazoductului și de pregătire a livrării grazelor naturale e 2021, după ce s-a planificat pentru anul 2019.

În anul 2013-2018, au fost realizate lucrări de 2,28 milioane de euro, iar în 2019 urmau a fi efectuate lucrări de circa 24, 29 milioane de euro.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load