Companiile franceze îşi vor extinde prezenţa în Moldova

Companiile franceze îşi vor extinde prezenţa în Moldova

Investitorii şi companiile franceze sînt gata să-şi extindă prezenţa pe piaţa Moldovei şi să contribuie la creşterea schimbului comercial bilateral între cele două ţări.


Despre aceasta s-a vorbit în cadrul întîlnirii pe care preşedintele Moldovei, Igor Dodon, a avut-o, înainte de vizita sa la Paris, cu membrii Camerei de Comerţ şi Industrie Franţa-Moldova, relatează Noi.md. 


Potrivit serviciului de presă al şefului statului, la discuţie a participat Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff și reprezentanți ai marilor companii franceze în Moldova, cum ar fi Peugeot, Orange, Airbus, Lafarge, etc. 


În cadrul dialogului, interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la situația economică din țară, la perspectivele de dezvoltare și sectoarele cu potențial de creștere economică.. 


Șeful statului a salutat interesul manifestat de investitorii și companiile franceze pentru țara noastră, atît în termeni de extindere pe piața moldovenească, cît și de realizare a schimburilor comerciale. 


Totodată, Președintele țării a subliniat că va susține și va încuraja toate proiectele menite să contribuie la dezvoltarea economiei moldovenești, la extinderea și aprofundarea relațiilor comercial-economice între statele noastre, în beneficiul ambelor părți.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load