Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

CNAS dă startul campaniei: ”Pensiile în Republica Moldova – fii informat!”

23 mai. 14:50   Economie
15917

Vineri, 20 mai, Casa Naţionala de Asigurări Sociale dă start campaniei de informare „Pensiile în Republica Moldova-fii informat!”.

În perioada estivală, angajaţii CNAS vor desfăşura întîlniri cu beneficiarii de pensii, potenţialii beneficiari de pensii, autorităţile publice-locale şi publicul larg în toate raioanele ţării pentru ai familiariza cu condițiile de acordare și calcul a pensiilor în Republica Moldova, transmite unica.md.

Scopul campaniei este de a spori nivelul de transparenţă a mecanismelor stabilirii, calculării, indexării şi majorării pensiilor prin informarea activă a beneficiarilor de pensii, dar şi a potenţialilor pensionari, care astăzi muncesc, achită contribuţiile de asigurări sociale de stat şi aspiră la un trai decent în viitor.

În cadrul campaniei de informare vor fi distribuite pliante şi vor fi publicate materiale informative în presa locală pentru informarea activă a populaţiei. În acest sens, Casa Naţionala de Asigurări Sociale are ca obiectiv colaborarea cu toţi reprezentanţii mass-media regionali şi naţionali.

8

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав