COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cît costă produsele „Franzeluţa” în Canada?

Cît costă produsele „Franzeluţa” în Canada?

Diaspora moldovenească din Canada a obţinut posibilitatea de a cumpăra produse cunoscute de la cea mai mare fabrică de panificaţie din Moldova, SA „Franzeluţa”, care a fost reprezentată în magazinele companiei de reduceri FreshCo, deschisă de curînd în Winnipeg, cel mai mare oraș din provincia canadiană Manitoba, notează Noi.md.

Potrivit ediției newsru.ca, primele două magazine FreshCo discounter au fost deschise recent în Winnipeg, care şi-a început astfel extinderea în vestul Canadei. Gama acestor magazine a fost o surpriză plăcută pentru diaspora moldovenească din Manitoba, deoarece pe rafturile acestor markete sînt prezentate produsele celei mai mari fabrici de panificaţie din Moldova - SA „Franzeluţa”.

Se menţionează că, în linii generale, acestea sînt primele produse alimentare din Moldova, care au apărut în magazinele din provincia sus-menționată. Pînă în prezent nici vin, nici suc, nici conserve de legume sau fructe, ca să nu mai vorbim de fructe și legume proaspete nu erau comercializate în Manitoba.


De acum înainte oricine poate cumpăra biscuiţi de ovăz la un preț de 2,87 dolari canadieni per kilogram; turte de miere „Mental" - C$ 2,27 per 200 g; napolitane „Artek”cu halva la C$ 2,47, dar şi „urechiuşele” cunoscute din copilărie, care în versiunea de export se numesc “Butterfly biscuits” (biscuiţi-fluturi). Bucătarii moldoveni de patiserie scriu că acest produs este o patiserie tradițională franceză. Costul biscuiţilor-fluturi este de 3.47 dolari canadieni pentru un pachet de 350 de grame.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load