COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine a devenit noul președinte al Consiliului de Observatori al ”Moldovagaz”?

Cine a devenit noul președinte al Consiliului de Observatori al ”Moldovagaz”?

Noul președinte al Consiliului de Observatori al întreprinderii moldo-ruse ”Moldovagaz” a devenit Elena Burmistrova.

Ea a fost votată în această funcție de către noua componență a Consiliului de Observatori a ”Moldovagaz”, care a fost aleasă în cadrul adunării generale extraordinare a acționarilor care a avut loc astăzi la Chișinău.

Potrivit serviciului de presă al ”Moldovagaz”, pe ordinea de zi a acesteia au fost examinate 2 subiecte: încetarea înainte de termen a împuternicirilor unor membri ai Consiliului de Administrație și alegerea noii componențe a Consiliului de Observatori SA ,,Moldovagaz”.


În conformitate cu prevederile legislației în vigoare și a Statutului Societății, Adunarea generală extraordinara a acționarilor SA ,,Moldovagaz” a ales prin vot cumulativ nouă componență a Consiliului de Observatori: Elena Burmistrova, Serghei Kuzneț, Victor Valov, Ghenadie Abașchin, Adrian Lupușor, Călin Negură.

După încheierea lucrărilor Adunării generale extraordinare a acționarilor, membrii Consiliului de Observatori s-au întrunit în prima ședință în care au ales președintele Consiliului de Observatori SA ,,Moldovagaz”, pe dna Elena Burmistrova și vicepreședintele Consiliului de Observatori SA ,,Moldovagaz” pe Adrian Lupușor.

Noua componență a Consiliului de Observatori a dat asigurări că va susține misiunea SA ”Moldovagaz” de a asigura furnizarea fiabilă a consumatorilor Republicii Moldova cu gaze naturale, precum și tranzitul de gaze naturale prin teritoriul țării noastre în volume depline.

În același timp, Consiliul de Observatori va depune eforturi pentru îmbunătățirea indicatorilor financiari, crearea mecanismului de gestionare eficientă a patrimoniului, reglementarea datoriilor creditoriale, precum și soluționarea altor probleme din sectorul gazelor naturale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load