COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine a devenit noul director al Moldtelecom?

Cine a devenit noul director al Moldtelecom?

Noul director general al SA "Moldtelecom" a devenit Viorel Postolachi, care a fost desemnat cîștigător al concursului pentru ocuparea acestei funcții, transmite Noi.md.

Despre aceasta a anunțat Agenția Proprietății Publice, menționînd că o astfel de decizie a fost luată de comisia de concurs în cadrul celei de-a doua etape a concursului pentru ocuparea funcției de director general al SA "Moldtelecom", la care au fost admiși trei din cei patru candidați care au depus actele necesare, în special: Corneliu Jaloba, Viorel Postolachi și Iurie Ursu.

Menționăm faptul că, începînd cu data de 5 decembrie 2019, Viorel Postolachi deține funcția de Director General Interimar al companiei Moldtelecom, iar pînă atunci a fost Director de Vînzări la această întreprindere.


Desemnarea domnului Postolachi în funcția de director interimar al SA "Moldtelecom” a fost făcută în baza hotărîrii Consiliului de Administrare al Moldtelecom din 05 decembrie 2019, menționînd că funcția va fi exercitata pînă la selectarea în bază de concurs a directorului general al companiei.

Viorel Postolachi face parte din echipa Moldtelecom din anul 2005. El și-a început activitatea în funcția de specialist marketing în cadrul departamentului comercial, apoi a evoluat la poziția de șef Serviciu vînzări telefonie mobilă în anul 2007. Începînd cu 2010, Viorel Postolachi a deținut funcția de vice-director comercial din cadrul Direcției Business Solutions. Ulterior, acesta a preluat conducerea Direcției Retail și datorită performanțelor profesionale a fost promovat în anul 2017 la funcția de Director Vînzări al companiei Moldtelecom.

Prin activitatea sa, Viorel Postolachi a contribuit semnificativ la atingerea obiectivelor companiei și la menținerea poziției de lider pe piața de telecomunicații.

Viorel Postolachi a absolvit Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași, România, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Specialitatea Radiocomunicații. Din anul 2008 deține titlul de master în Administrarea Afacerilor, obținut în cadrul Academiei de Studii Economice din Republica Moldova

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load