X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Cînd își va începe Fujikura producția în Găgăuzia

5 feb. 2018,, 10:50   Economie
5974 0

Fujikura intenționează să înceapă producția cablurilor și componentelor pentru automobile la Comrat pînă la sfîrșitul lunii februarie 2018.

Informația a fost anunțată de către directorul Corporației Fujikura pentru Europa, Santiago Rodriguez, la întrevederea cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, în cadrul căreia părțile au discutat despre etapele de implementare a proiectelor de investiții ale companiei japoneze în Găgăuzia, în cadrul clădirii existente, închiriate din Primăria Municipiului Comrat.

Potrivit Serviciului de presă al bașcanului, Santiago Rodriguez, în timpul conversației cu liderul Găgăuziei, a apreciat înalt nivelul cooperării dintre autoritățile autonomiei și Compania FujikuraAutomotive MLD.

El a comunicat că firma intenționează să înceapă producția de cabluri și componente pentru automobile în Comrat pana la sfîrsitul lunii februarie 2018. În plus, în acest an Compania Fujikura va începe construcția unei noi fabrici cu o suprafață de 10 mii de metri pătrați pe teritoriul Parcului Industrial Comrat.

Bașcanul l-a asigurat pe reprezentantul Companiei că Comitetul Executiv al Găgăuziei și Primăria Comratului sînt pregătite să ofere tot sprijinul administrativ necesar pentru implementarea acestor proiecte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?