TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chicu spune ce proiecte ale Guvernului Filip vor fi reînviate

Noul premier Ion Chicu intenționează să reînvie unele proiecte ale Guvernului Filip, printre acestea ar fi și proiectul „Un doctor pentru tine”, care consta în deplasarea medicilor din Chișinău în teritoriu pentru consultarea pacienților.

Acesta zice că în cadrul negocierilor pentru învestirea noului Guvern continuarea proiectelor Partidului Democrat a fost una dintre condițiile impuse de fracțiunea PDM pentru ca deputații democrați să voteze pentru noul Cabinet de Miniștri.

„Condiția Partidului Democrat a fost că în cazul în care ei generează proiecte de acest gen, Guvernul să le susțină și eu nu văd de ce nu le-am susține, dacă va fi acoperire financiară (…). Cât privește programul Prima Casă, este cerere pentru acest proiect. Tinerii continuă să angajeze aceste credite cu atât mai mult că statul garantează 50% din valoarea imobilului cumpărat și oferă suport la etapa de restituire a creditelor”, a declarat Ion Chicu în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul public Moldova 1.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load