COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Chicu: La situația de pînă la 1 martie 2020 nu mai revenim niciodată

1 apr. 2020,, 13:45   Economie
2400 0

Potrivit lui Ion Chicu, actuala perioadă de suspendare a activităților economice din Republica Moldova va schimba mult conceptul de a face business, acesta urmând să pună mai mult accentul pe tehnologiile informaționale, pe lucrul de la distanță și pe livrările online.

„Bineînțeles că mulți proprietați de întreprinderi, oameni de afaceri, au înțeles deja că viața mai departe nu va fi cum a fost. Este necesar de reorientat business-ul, de trecut la folosirea tehnologiilor informaționale, lucrul la distanță, livrări online etc”, a declarat prim-ministrul în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

„Mulți – și eu sunt bucuros – mulți reprezentanți ai business-ului au înțeles acest lucru, deja își reorientează activitățile, pentru că aceasta va fi noua realitate. Noi la situația de până-n 1 martie 2020 nu mai revenim niciodată. Se vor schimba abordările, se vor schimba modelele de business, orânduirea, dacă doriți, și ordinea se va schimba. Sunt bucuros că mulți cetățeni, mulți reprezentanți ai business-ului înțeleg acest lucru și își reorientează business-ul. Sunt sigur că prin această abordare se va reuși de trecut mai repede peste această perioadă dificilă”, a spus șeful Guvernului.

Amintim că toate unitățile comerciale au fost închise în Republica Moldova, cu excepția magazinelor alimentare și a celor care vând produse sanitare, a farmaciilor și a benzinăriilor. Ultimele însă nu au dreptul de a vinde produse de patiserie.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X