COVID-19 în MOLDOVA

Cea mai mare problemă și mîndrie a lui Andrei Tranga (VIDEO)

Cea mai mare problemă și mîndrie a lui Andrei Tranga (VIDEO)

Unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori moldoveni, Andrei Tranga, a spus că cea mai mare problemă în afacerea sa este lipsa specialiștilor înalt calificați și a profesioniștilor, menționînd că națiunea sărăcește, iar oamenii nu vor să se perfecționeze.

El a afirmat acest lucru în cadrul reuniunii Business Talk a clubului internațional de antreprenori KMB Premium, răspunzînd la întrebările participanților la eveniment, transmite Noi.md.

„Cea mai mare problemă, peste tot, este lipsa specialiștilor, a profesioniștilor. Din păcate, națiunea sărăcește. Problema constă în faptul că bogăția unei națiuni este posibilitatea pentru reproducere. Cînd urc în avion sau mă aflu în locuri publice, întîlnesc oameni mult mai puțin inteligenți decît cei prezenți aici și atunci înțeleg că națiunea devine din ce în ce mai săracă. Adică, asta înseamnă că bărbații nu vor dori acele femei pe care le văd eu și femeile nu vor dori acei bărbați pe care îi văd eu. Și din această cauză, totul se va „scufunda”, pentru că acestea sînt interese foarte primitive și oamenii nu vor să se perfecționeze”, a spus Andrei Tranga.


"Faina Ranevskaia a spus: Pentru a degrada, trebuie mai întîi să te dezvolți. Dar dacă te-ai născut prost, asta nu-i corect, băieți. Din păcate, aceasta este o problemă foarte mare, că nu ai cu cine discuta și, respectiv, există tot mai puțini oameni cu care să faci unele proiecte sau anumite lucruri interesante. Acest lucru te demotivează să te dezvolți pe acest teritoriu geografic", a subliniat cunoscutul om de afaceri.

Vorbind despre cea mai mare mîndrie a sa, Andrei Tranga a menționat: „Cred că mă pot mîndri cu faptul cum privesc eu lucrurile”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri

Sondaj Toate

load