COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

BNM lansează concursul de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021

Banca Națională a Moldovei (BNM) a lansat concursul de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021. La concurs pot participa toți cetățenii, care au atins vîrsta de 18 ani, precum și persoanele juridice, care își pot expune viziunea grafică asupra viitoarelor monede.

Vor fi acceptați numai participanții care vor prezenta proiecte de design pentru, cel puțin, două tematici. Numărul de desene prezentate de un participant pentru o tematică nu este limitat. Participanții sînt obligați să respecte drepturile de autor și cele conexe. Prin participare, autorul designului își exprimă acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, transmite realitatea.md.

Criteriile de bază pentru selectarea proiectelor prezentate se referă la originalitate, creativitate și coerența elementelor de design, astfel încît să fie posibilă executarea acestora pe suprafața monedelor.

Cerințele privind designul monedelor, condițiile de examinare și evaluare, modul de remunerare, inclusiv alte detalii importante, sînt expuse în Procedura de elaborare a designului pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021.

Informațiile detaliate despre monedele jubiliare și comemorative emise pînă în prezent de Banca Națională a Moldovei pot fi vizualizate la AICI.


Termenul de depunere a proiectelor de design este 9 octombrie 2020, ora 14:00.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load