COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Benzina și motorina se vor ieftini

Benzina și motorina se vor ieftini

La stațiile PECO din Moldova benzina și motorina se vor ieftini.

Acest fapt rezultă din noile prețuri maxime cu amănuntul pentru principalele produse petroliere, publicate astăzi de Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE) și care vor funcționa în următoarele două săptămîni, notează Noi.md.

Pentru perioada 25 iulie – 8 august prețul maxim de vînzare cu amănuntul a benzinei Premium-95 este stabilit la nivelul de 19,01 lei pe litru, iar cel al motorinei – de 16,89 lei pe litru. În ultimele două săptămîni, între 11 și 24 iulie, prețurile maxime de vînzare cu amănuntul pentru acești carburanți au fost inițial stabiliți la nivelul de 19,49 și, respectiv, 17,25 lei pe litru. Însă ulterior, ANRE, în baza deciziei Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani din 10 iulie 2018, care a dispus suspendarea ordinului nr. ANRE Nr. 66 din 10 iulie 2018, a returnat prețurile maxime anterioare de vînzare cu amănuntul pentru principalele produse petroliere.


Astfel, începînd cu data de 11 iunie 2018, ora 00:01, prețul maxim de vînzare cu amănuntul a benzinei Premium A-95 a constituit din nou 19,10 lei pe litru, iar al motorinei – 17 lei pe litru.

Așadar, în următoarele două săptămîni, benzina se va ieftini cu 9 bani pe litru, iar motorina – cu 11 bani pe litru.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load