Preşedintele stiri: 3021

AmCham a fost invitată să participe activ la consultări pe marginea proiectelor de lege din domeniul businessului

8 sep. 10:45   Economie
876 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întîlnit astăzi cu reprezentanții Asociației Patronale ”Camera de Comerț Americană din Moldova” (AmCham Moldova), informează moldpres.md cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

La discuții au participat deputații Dumitru Alaiba, Vladimir Bolea, Doina Gherman, Liliana Nicolaescu-Onofrei, Radu Marian, Iulia Dascălu.

Igor Grosu a remarcat contribuția comunității AmCham la dezvoltarea economică a Republicii Moldova prin promovarea comerțului şi a investițiilor private.

„Noul Legislativ este deschis spre o colaborare mai strînsă și ne angajăm să fim un aliat al mediului de afaceri. Așa cum am promis în campania electorală, prioritare pe agenda noastră sînt – reforma justiției și combaterea corupției; eliminarea constrîngerilor în activitatea antreprenorială. Doar așa vom putea crea un mediu de afaceri prielnic investitorilor. Or, creșterea investițiilor înseamnă încasări mai mari la buget, infrastructură și servicii mai bune pentru cetățeni”, a subliniat Președintele Parlamentului.

Reprezentanții AmCham și-au exprimat disponibilitatea de a împărtăși viziunile și expertiza necesară pe dimensiunea parlamentară.


La final, investitorii au fost invitați să participe activ la consultările publice lansate de curînd de comisiile permanente pe marginea proiectelor de lege din domeniul businessului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X