TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

AIPA va informa producătorii agricoli despre posibilitățile de finanțare în 2020

AIPA va informa producătorii agricoli despre posibilitățile de finanțare în 2020

În perioada 20 – 31 ianuarie 2020, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și cu suportul financiar al Moldova Agroindbank demarează „Campania de informare privind oportunitățile de finanțare pentru anul 2020 prin prisma Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural”, transmite Noi.md.

Potrivit Comunicatului de presă al AIPA și al ministerului de profil, campania va avea ca obiectiv informarea pe larg a producătorilor agricoli, reprezentanților autorităților locale despre posibilitățile de accesare a subvențiilor postinvestiționale, în avans pentru proiecte start-up, precum și subvenții în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai în mediul rural.


Reprezentanții Agenției vor începe campania de informare în 34 raioane conform graficului, comunicînd fermierilor procedurile de primire și administrare a cererilor de subvenționare pentru anul 2020.

De asemenea, accentual va fi pus pe informarea potențialilor beneficiari de subvenţii, cu privire la respectarea criteriilor de eligibilitate pentru obținerea acestui suport financiar din partea statului, precum şi îndeplinirea tuturor obligaţiilor ce rezultă din prevederile Regulamentelor de subvenționare.

De menționat că, mărimea Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural pentru anul 2020 constituie 1 miliard lei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load