X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Agricultorii care au investit în echipamente vor beneficia de granturi

14 apr. 2023,, 19:00   Economie
2371 0

Programul MAC-P a anunţat granturi de pînă la zece mii de dolari pentru producătorii agricoli care au efectuat investiții în echipamente şi utilaje agricole sau în aplicarea de practici ce asigură conservarea și ameliorarea solurilor.

Dosarele pot fi depuse la oficiile teritoriale ale Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) pînă pe 30 iunie curent, transmite moldpres.

Granturile post-investițional vor rambursa 30% din valoarea investiției eligibile și vor fi acordate prin intermediul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură.

Apelul de depunere a dosarelor a fost lansat în cadrul Programului de granturi post investiționale „Managementul durabil al terenurilor”, a Proiectului „Agricultura Competitivă în Moldova” (MAC-P).

Proiectul ”Agricultura Competitivă în Moldova”(MAC-P) a fost lansat în anul 2012 pentru a oferi agricultorilor un suport logistic şi financiar cu scopul consolidării capacităţilor de gestionare durabilă a terenurilor agricole, prelucrării şi ambalării produselor agricole şi facilitării accesului la piaţă.


1
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?