COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Agenția Proprietății Publice a cerut rezilierea contractului cu Avia Invest

Agenția Proprietății Publice a cerut rezilierea contractului cu Avia Invest

Agenția Proprietății Publice a cerut oficial rezilierea contractului cu compania "Avia Invest" - concesionarul Aeroportului Chișinău.

Despre aceasta a relatat șeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii săptămînale "Președintele răspunde".

"În ceea ce privește Aeroportul Chișinău, poziția statului rămîne aceeași: Aeroportul va fi întors în posesia exclusivă a statului. Agenția Proprietății Publice a înaintat un demers oficial către investitor cu cerința de reziliere a contractului. Repet, în premieră, în toată acestă perioadă, sînt condiții legale pentru rezilierea contractului. Voi cere colegilor din guvern să vină cu detalii", a spus Igor Dodon.


Șeful statului a precizat că în ceea ce privește compania "Air Moldova" situația este aceeași.

"În ceea ce privește" Air Moldova " situația este și mai complicată, are datorii destul de mari. Regretăm situația în care s-a pomenit compania aeriană. Aeroportul trebuie întors statului și la anumite etape, probabil și "Air Moldova", a spus președintele.

Anterior, conducerea Agenției Proprietății Publice a declarat că reprezentanții "Avia Invest" nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale prevăzute în programul investițional. De asemenea, s-a comunicat că "Avia Invest" nu a investit 66,2 milioane de euro.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load