X 
Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 903

A fost prezentat un nou program pentru dezvoltarea antreprenoriatului feminin

17 iun. 20:00   Economie
1497

Programul de preaccelerare pentru fete și femei a anunțat prezentarea celei de-a patra ediții, care se va desfășura în perioada 11 iulie - 2 septembrie. Organizatorii programului vor selecta 30 de participante dornice să-şi lanseze propriile afaceri, iar înregistrările sînt deschise pînă pe 24 iunie.

Scopul programului XY Pre-Accelerator constă în dezvoltarea antreprenoriatului feminin. Participantele selectate în cea de-a patra ediție vor obține următoarele beneficii: structurarea propriului model de afacere conform standardelor internaționale; expertiză aprofundată în dezvoltare de produs; acces la sesiuni de mentorat și instruiri cu profesioniști locali și internaționali; workshopuri și traininguri adaptate în dependență de necesitățile fiecărui startup; cunoașterea celor mai bune tehnici de vînzare și promovare; acces la o comunitate de persoane cu aceleași viziuni și scopuri; acces gratuit la zece instrumente digitale unice și absolut necesare pentru fiecare afacere.

„La sfîrșitul programului de preaccelerare, participantele vor avea un model de afacere bine structurat, vor învăța cele mai bune tehnici de vînzări, promovare și de atragere a clienților, vor avea oportunitatea să participe la primul program de accelerare pentru femei, unde vor obține investiții financiare și dezvoltarea ulterioară a afacerii. Pentru participare sînt eligibile toate femeile, indiferent de vîrstă, etnie, statut social, însă cu o idee de afacere sau afacere existentă, și cu dorința de a o dezvolta. Participarea la program este gratuită și este posibilă doar în baza completării formularului de înregistrare”, indică organizatorii.

Acest program este implementat de XY Partners în colaborare cu UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) cu susținerea financiară a Suediei.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав