Criza energetică stiri: 1608
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Zaharova a comentat discursul întrerupt al lui Truss în timpul dezbaterilor

27 iul. 09:55   Diverse
2193 0

Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a comentat discursul întrerupt al ministrului britanic de Externe, Liz Truss, în timpul dezbaterilor. Despre aceasta ea a scris pe canalul său Telegram.

După cum a spus Zaharova, dimineața ea a discutat cu o colegă despre "prostiile monstruoase despre Rusia" pe care le spun candidații la funcția de prim-ministru al Marii Britanii. "Am discutat dacă este vorba de inovație sau de o tradiție engleză. Și iată — gazda acestei acțiuni teribile a leșinat după o nouă prostie uimitoare a lui Liz Truss. Niciun regizor nu ar fi putut inventa un punct culminant mai bun", a concluzionat ea.

În timpul dezbaterilor pentru funcția de președinte al Partidului Conservator și prim-ministru al Marii Britanii, Truss a vorbit despre președintele rus Vladimir Putin. În acel moment, în afara ecranului s-a auzit o bubuitură. Truss s-a oprit, a ridicat de frică mîinile la gură și apoi a ieșit cu ezitare în afara cadrului. Apoi a apărut screensaverul emisiunii.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав